Velkommen til min webside.

Velkommen til min webside.

En helt ny side, en samling av det jeg har holdt på med i mitt fotografiske liv. Det ble en del faktisk. Fotografi er jo en måte å kommunisere på, og det er derfor jeg holder på med dette, liker å se og oppleve at noen responderer på bildene mine. Da blir jeg veldig glad. En slags ordløs kommunikasjon, et pust, en hvisken til en annen, en slags universell forståelse. Det skjer av og til, når det skjer, er det veldig sterkt.

Noen har til og med felt en tåre over bildene mine, da blir jeg takknemlig. Over at jeg klarer å overføre en så sterk emosjon ordløst over til en annen person. Det er dette vi lever for, er det ikke? Å kommunisere slik at andre kan ta det i mot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *